Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Merisor in Slow Cooker, 7 Sep 2015 | 5990 vizualizari

 

Ne place mult carnea de orice fel, preparata in sosuri, mai ales de rosii cu usturoi ca in cazul de fata. Si pentru ca am preparat-o la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital, a iesit tare frageda si gustoasa. Nu cred ca este cazul sa va mai spun ca am devenit fan slow cooker Crock Pot 4,7 L, l-am tot slavit si in postarile anterioare si cred ca am sa-l slavesc de cate ori il folosesc. Reteta de fata este una simpla, taraneasca as putea spune, cu ingrediente putine si la indemana oricui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • busuioc
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita zahar
  • 500 gr rosii de gradina, bine coapte
  • 2 capatani micute, usturoi de gradina
  • 2 linguri piure de cartofi, pentru ingrosat sosul
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Portionam carnea in cuburi mai mari.

Punem in vasul aparatului untul si uleiul, adaugam carnea si presaram peste ea, sare, piper, boia de ardei si busuioc.

Amestecam bine carnea cu untul, uleiul si condimentele, acoperim vasul cu capacul din dotare si conectam slow cooker-ul Crock-Pot  Digital 4,7 L la sursa de curent.

Setam programul HIGH pentru 3 ore.

Dupa doua ore, ridicam capacul si mai amestecam carnea din vas.

O si incercam sa ne dam seama daca timpul estimat este ok sau mai necesita prelungire.

Curatam usturoiul si il trecem prin presa.

Indepartam cotoarele si pielita de la rosii si le trecem prin robot.

Le adaugam peste usturoi, adaugam si un praf de busuioc uscat, putina sare, foile de dafin si le adaugam peste carnea din vas dupa expirarea celor 3 ore.

Setam din nou aparatul Crock-Pot pe modul LOW de data aceasta, pentru inca o ora.

Dupa deconectarea aparatului de la sursa de curent, eu am adaugat si doau linguri de piure de cartofi pentru a ingrosa sosul, apoi am presarat patrunjel verde, tocat.

Servim mancarea alaturi de muraturi sau diverse salate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L